location-mark جستجو شهر
https://chechilas.com/ehsan-mirzaei-nahalestan/نهالستان-احسان-میرزایی
خرید نهال گیلاس در اشنویه

خرید نهال گیلاس در اشنویه

فاصله کاشت درختان گیلاس :

فاصله کاشت درختان گیلاس به رقم و اندازه نهایی آن ها بستگی دارد. به طور معمول، فاصله بین 4 تا 6 متر برای کاشت درختان گیلاس مناسب است.
 
برای کاشت گیلاس، فضای کافی را لحاظ کنید. به طور کلی 4 متر فضا بین درختان کوچک گیلاس باید برقرار باشد. اگر اندازه درخت گیلاس شما نرمال است، باید بین درختان دو برابر فاصله اعمال کنید. برای کاشت درخت گیلاس، از خاک با مواد مغذی فراوان و کیفیت عالی استفاده کنید. عمق گودال از اندازه توده ریشه درخت بیشتر نباشد.
 

نحوه پرورش گیلاس

گیلاس را در خاک مرطوب اما با زهکشی خوب در مکانی آفتابی و سرپناه بکارید. سالانه با کمپوست یا کود دامی که به خوبی پوسیده شده مالچ پاشی کنید و در صورت لزوم در تابستان هرس کنید.
 

محل رشد درختان گیلاس

درختان گیلاس در یک مکان گرم و بدون یخبندان در خاک با زهکشی خوب و کمی اسیدی بهترین عملکرد را دارند. گونه های گیلاس مورلو معمولاً کوچک تر هستند و تا حدودی سایه را نیز تحمل می کنند، بنابراین می توان آن ها را در مقابل یک مرز رو به شمال رشد داد. این گونه ها نیز خود بارور هستند، بنابراین می توانند بدون شریک کاشت رشد کنند.
 
گیلاس های شیرین را می توان به عنوان درختان مستقل در فضاهای بزرگتر پرورش داد، یا گونه های کوتوله را می توان به عنوان درختان فن دار در مقابل دیوارهای گرم یا در گلدان پرورش داد، اما آنها به نور آفتاب زیادی نیاز دارند. برخی از ارقام شیرین برای گرده افشانی باید با یک شریک کاشته شوند، بنابراین هنگام انتخاب درخت گیلاس، الزامات را بررسی کنید.
 

نحوه نگهداری از درختان گیلاس

مراقبت در شروع فصل رشد برای گیلاس مهم است زیرا زود گل می دهد. در ماه فوریه به ریشه ها مالچ خوبی با کود دامی یا کمپوست باغی پوسیده بدهید و تا پایان ماه مارس مرتباً با کود عمومی تغذیه کنید. درختان را در این مرحله اولیه رشد به خوبی آبیاری کنید. اگر یخبندان پیش بینی می شود، حفاظت از هر شکوفه زودرس با پشم های باغبانی ضروری است.
 
در تابستان، ممکن است بخواهید درختان خود را توری کنید تا از میوه ها در برابر پرندگان محافظت کنید.
 

کاشت درختان گیلاس :

گیلاس های گلدانی را می توان در تمام طول سال کاشت، اما اگر درختان ریشه برهنه را در پاییز یا زمستان بخرید، معمولاً می توانید تنوع بیشتری را با هزینه کمتر داشته باشید. گیلاس های ریشه برهنه را از پاییز تا بهار که درختان خواب هستند بکارید. خاک را حفر کنید، علف های هرز را بردارید و یک گودال کاشت مربعی حفر کنید. درخت را در همان عمقی که در مزرعه در حال رشد بود بکارید (برای کمک به شما علامت جزر و مد خاک را بررسی کنید)، خاک و آب را کاملاً جایگزین کنید. بسته به اندازه درخت انتخابی شما، ممکن است لازم باشد یک چوب برای حمایت از یک نمونه جوان قرار دهید
زمان کود دهی درخت گیلاس :

زمانی که درخت گیلاس شما میوه تولید کرد، تا زمان برداشت میوه ها صبر کنید و سپس به درخت خود کود بدهید. 
 

آب و هوا درخت گیلاس :

گیلاس آب و هوای گرم و بدون بارندگی را در فصل رشد و اواخر فصل برداشت می پسندد و به سرمای مناسب در دوره استراحت نیاز دارد. نیاز سرمایی گیلاس حدود 900 تا 1800 دمای زیر 5 تا 7 درجه است. نور مستقیم خورشید حداقل 6 تا 8  ساعت برای این درختان ضروری است. در واقع نور آفتاب باعث شیرین شدن میوه های گیلاس می شود.
 

دمای مناسب برای کاشت درخت گیلاس :

تحمل سرمای درختان گیلاس در برابر سرمای زمستان حدود 25- درجه سانتیگراد است و برای اینکه نیاز سرمایی این گیاه برطرف شود و بتواند به فعالیت گلدهی خود ادامه دهد می بایست در حدود 500-1200 ساعت را در طی زمستان حتما در دمای زیر 7 درجه بگذارند. به همین دلیل کاشت این گیاه در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری یا امکان پذیر نیست و یا نتیجه خوبی در میوه دهی نخواهد داشت. زیرا در چنین مکان هایی نیاز سرمایی این درختان برطرف نمی شود.
 

آبیاری درخت گیلاس :

بارندگی در طول زمستان برای این درخت بسیار عالی است، بالعکس، باریدن باران در تابستان و در زمان برداشت برای آن مضر است، زیرا گیلاس گوشتی نرم دارد و احتمال دارد در اثر قطرات باران بترکند. از طرفی خشکی هم برای این درخت مضر است و خشکی خاک در تابستان می تواند به کاهش محصول دهی منجر شود. بنابراین در طول تابستان هر هفته دو تا سه مرتبه نیاز به آبیاری دارد، نیاز درختان بالغ و بزرگتر به آب کمتر است و می توان آن ها را یک بار در هفته آبیاری کرد.
 

تکثیر درخت گیلاس :

درختِ گیلاس از دانه اش رشد می کند. یعنی با همان هسته ی گیلاس رشد می کند. اگر تعدادی از این دانه ها را در باغ بکارید، سال بعد نهال های کوچکی از این گیاه را مشاهده می کنید؛ اما امروزه بسیاری از مردم این نهال ها را به صورت آماده از گلخانه ها تهیه می کنند. آن ها 10 تا 20 سانتیمتر ارتفاع دارند و چند سال طول می کشد تا بار بدهند. 
 
شما می توانید شاخه های گیلاس را به درختان میوه دیگر پیوند بزنید. 
 
نهالستان احسان میرزایی
نهالستان احسان میرزایی
آذربایجان غربی - میاندوآب
احسان میرزایی
آدرس
آذربایجان غربی, میاندوآب, روستای حسن کندی
راه های ارتباطی